Hafik, Kültür Merkezi Binasına Kavuşuyor

Hafik’li iş adamlarımızdan Kutlutaş Holding sahibi sayın Nurettin Koçak İlçemizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Sayın Mitat İlhan’la beraber yapım aşamasında sona gelinen 350 yataklı üniversite öğrenci yurt binasını gezerek istişarede bulundular. 12 Milyon TL değerinde olan yurt binasını ilçemize kazandıran ünlü iş adamı Nurettin Koçak, şimdi de ilçemize Kültür Merkezi binası sözünü verdi. Belediye Başkanımız Mitat İlhan Nurettin Koçak ile  yaptığı görüşmelerde Kültür Merkezi Binasının yapımına başlanması için en kısa sürede çalışmalara başlanacağını belirtti. Belediye Başkanımız Mitat İlhan yer temini için Fatih Mahallesi Harman Sokakta bulunan PTT karşısı, mevcut hali boş olan arsayı uygun görerek Kültür Merkezinin buraya yapılacağını belirtti.