Parke Taş Çalışmalarımızın Büyük Bir Kısmı Bitti

Hafik Belediye Başkanı Sayın Mitat İLHAN parke taş çalışmaları hakkında şu sözleri kaydetti  “İlçe merkezi 24 km yol ağına sahiptir. Bunun asfalt olan kısımları hariç geriye kalan yollarımız hep toprak yol idi. Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan gelen ödenek  ve Belediyemizin bütçesi ile ilçemize parke taş çalışması başlattık. Bu toprak yollar ilçemizin en büyük sıkıntısıydı. Toz toprak içerisinde olan mahallelerimiz özellikle yağan yağmurların oluşturduğu çamurlar, neredeyse yolları yürünmez hale getiriyordu. Çocuklarımız okula gidip gelirken büyük zorluklar yaşıyordu. Motorlu taşıtlarımız engebeli yollarda maddi hasarlar açmaktaydı. Bu sorunların daha fazla sürmemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. 2015 yılı içerisinde ilçe yollarımızın %65’ lik kısmını parke taş olarak tamamlamış durumdayız. Şuan Hafik’in bir ucundan diğer ucuna yaya olarak gitseniz bile toz ve çamur derdi kalmamıştır. Bu yıl içerisinde yetiştirilemeyen yollarımız ise 2016 yılı içerisinde bitirlmesi hedeflenmektedir. Halka hizmet Hak’ka hizmet anlayışı ile yaptığımız hizmetlerimizde bizlere destek veren ve sabırla bekleyen ilçe halkımıza sonsuz teşekkür ederiz”