Belediye Başkanımız Mitat İLHAN Karlı Köyü Cemevi’nde İftar Programına Katıldı

Karlı Köyü Cem ve Kültürevi Yaptırma Derneği ile Karlı Köyü muhtarlığının da katkısıyla kaymakamlığımızca düzenlenen iftar programına Kaymakamımız Sayın Abdullah ÖZADALI, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem AKGÜMÜŞ, Hafik Belediye Başkanı Mitat İLHAN, İlçe Emniyet Amiri Ercan Orhan AYDIN, İl Genel Meclis Üyesi Osman BUDAK, daire amirleri, çok sayıda köy muhtarı ve çevre köylerden vatandaşlar katıldı.
Program, Hafik Fatih Mahallesi İmam Hatibi Yılmaz AYDIN tarafından okunan Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Sayın Kaymakamımız, iftar öncesi yaptığı konuşmada, "Dinimiz, Muharrem ayında kimseyi kırmama konusunda bizlerden daha dikkatli olmamızı istiyor. Yalan söyleme, kimseyi kırma, evinde eşine çocuklarına dikkatli davran diyor. Allah tutulan oruçları kabul etsin. Programa katılan ve emeği geçen herkese özellikle Karlı Köyü halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
İftar öncesi ve sonrası Cem evi Dedesi Abdullah ATMACA iftar duası yaptı. İftar programının ardından düzenlen Matem Cem'ine İlçe Kaymakamımız, beraberindekiler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Hafik Kaymakamlığı -  www.hafik.gov.tr