Her Mahalleye Park Projemizde Sona Doğru

Belediye Başkanımız Sayın Mitat İLHAN'ın

"Çocuklar bizlerin geleceğidir. ilçemiz bize atalarımızdan miras değil, çocuklarımızın bize emaneti gözüyle bakmalıyız. Onların daha düzgün temiz bir çevre ve eğlenerek büyümeleri için Hafik Belediyesi olarak elimizden gelen herşeyi yapmakla yükümlüyüz" sözlerinin ardından ilçemiz;

- Koç Mahallesi Halil Budak Caddesi üzerinde bulunan boş arsanın kötü görünüm oluşturması ve o bölgemizde hiç çocuk parkının olmamasından ötürü çalışmalarımız başlamıştır. Şuan alanın gereken dolgu işlemleri ve perde beton işlemleri yapılmaktadır.

- Seten Sokak üzerinde mevcut olan Hasan COŞKUN parkımızın oyun bölümü ve kamelya alanları yenilenerek ağaçlandırma çalışmaları ile birlikte hizmete sunulmuştur.

- Çay Mahallesi Çay Boyu Caddesi üzerinde yaklaşık 3000 m2 alanın ağaçlandırma ve mahalle sakinleri için kamelya çalışması yapılmış, içerisine çocuklarımız için oyun bölümü konulmuştur.

- Kayadibi sokak üzerinde Kale altında ağaçlandırma, kamelya ve aydınlatma çalışmaları tamamlanmış, çocuk oyun parkı bitirilmiştir.

- Koç Mahallesi 1. Sokak üzerinde bulunan çocuk oyun parkı yenilenmiş hizmete sunulmuştur.

- Fatih Mahallesi üzerinde yapmış olduğumuz 75. Yıl Parkımızın tamamının yenilendiğini daha önce duyurmuştuk. Yine bu dinlenme parkımız içerisine çocuk oyun parkımız konularak hizmete sunulmuştur.